tiistai 17. marraskuuta 2015

Etätehtävä 3: keskiviikkona 18.12.2015

1. Etsi tietoja ja vinkkejä syksyn trendiväreistä. Ota linkkejä talteen! Muistatko, miten tehdään blogiin upotettu linkki? Tässä on esimerkki upotetusta linkistä (linkki on liitetty sanaan, jota klikkaamalla pääsee linkatulle nettisivulle): Kauneus ja terveys -lehdessä esitellään syksyn 2015 muodin trendivärejä.

Miten kopoiot kuvia blogiasi varten? Miten noudatat tekijänoikeuksia?

Värikartta on blogista Classy XL, jossa ei kerrota kuvan alkuperää. Onko se oikein?  


2. Tanjan etätehtävä

Suunnittele 14.12. olevaa ehostustuntia varten trendimeikki, jossa hyödynnät syksyn 2015 trendivärejä. Tarkoitus on toteuttaa meikki käytännössä ehostustunneilla. 

Voit etsiä tietoa meikkiä varten syksyn trendiväreistä eri meikkisarjoja tai muotia käsitteleviltä sivuilta. Meikin suunnitteluun voit käyttää kasvokuvaa, jonka saat Tuijalta. 

Tee syksyn meikkitrendeistä blogipostaus, johon liität aiheeseen liittyviä kuvia netistä. Kuvien ei tarvitse liittyä pelkästään ehostukseen vaan ne voivat olla sellaisia, joista löytyy samaa värimaailmaa, kuin meikissäsi tulet käyttämään.  TUIJAN LISÄYS: lisää blogijuuttuusi linkit nettisivuille, joista olet ottanut kuvia. Kirjoita, mikä nettisivu on (lehti/blogi/tuotemerkki jne.) ja tee upotettu linkki.

(Katso Fronterista kansiosta EHOSTUS/Etätehtävät: Etätehtävä 3. Siinä on esimerkkikuvia viime kevään trendiväreistä.)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti